Stubbefresing

Stubbefresing i Fredrikstad og Østfold

Vi vet at stubber som står igjen etter trefelling kan være både i veien og sjenerende. Av oss får du hjelp til å fjerne dem.

Etter at man har utført trefelling står stubben og røttene igjen i bakken. Dette ønskes gjerne fjernet fra deg som kunde. Vi har utstyret som skal til for å fjerne stubber og røtter, slik at for eksempel hagen din blir slett og fin igjen. Du kommer aldri til å merke at det har stått et tre der i det hele tatt.

Vi fjerner restene etter treet ved hjelp av stubbefresing. Dette er en god og effektiv metode, som sørger for det beste resultatet. I motsetning til en oppgraving av stubben, er stubbefresing den klart mest skånsomme metoden for fjerning av trerester. Når stubbe og røtter er fjernet kan det fylles på med jord og eventuelt plantes nytt på stedet. Enten det er gress, andre planter eller til og med et nytt tre.

Vi kjører så klart bort rester og fliser etter at stubbefresing er utført, om du ønsker dette. Kontakt oss i dag om du ønsker stubbefresing, trefelling eller andre av våre tjenester.

Stubbefresing

Medlem av ISA

Vi er medlem av den internasjonale foreningen for bevaring av skogbruk (ISA, The International Society of Arboriculture).

Logo til ISA

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle