Felling av trær

Felling av trær i Fredrikstad, Østfold og Oslo

Trenger du å felle trær på din eiendom? I Aktiv skogpleie har vi erfaringen, utstyret og mannskapet til å gjøre jobben på en trygg og effektiv måte.

Aktiv skogpleie har i over 30 år utført oppdrag innen felling av trær. Dette gir deg tryggheten du trenger til å overlate alt av ansvaret til oss, når du har trær som må felles. Vi tar oss også av søknadsprosessen dersom trefellingen er søknadspliktig. Bruker du oss får du alt i én pakke. Det innebærer trefelling, seksjonsfelling, stubbefresing, opprydding og bortkjøring etter at treet eller trærne er felt.

Det er mange grunner til at et tre må fjernes. For eksempel kan treet være gammelt og dødt, ustabilt eller på andre måter utrygt for omgivelsene rundt. Andre ganger må trær felles ved tomterydding og byggearbeider. Ved trefelling står sikkerheten alltid i høysetet. Særlig ved felling av trær i nærheten av hus og mennesker.

Som utdannede arborister fra Bergen Tekniske Fagskole og ETW-sertifiserte trepleiere, tar vi sikkerheten til både de som feller treet, menneskene og bebyggelsen i området der trefellingen foregår på alvor. Alle forsikringer er i orden, og sikkerhetsutstyret og redskapene vi bruker er alltid oppdatert, Vi planlegger hvert eneste oppdrag i nøye detalj, og utfører trefelling skånsomt og trygt.

Fra vårt tilholdssted i Fredrikstad tar vi på oss trefellingsoppdrag i Fredrikstad, Sarpsborg, Halden og Moss, Nordre Follo helt inn til Oslo. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale og et godt tilbud på trygg og sikker trefelling.

 

Mann sager ned greiner fra et tre

Medlem av ISA

Vi er medlem av den internasjonale foreningen for bevaring av skogbruk (ISA, The International Society of Arboriculture).

Logo til ISA

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle