Seksjonsfelling av trær

Vi utfører Seksjonsfelling av trær

Vi jobber fra toppen av store og tunge trær, slik at fellingen både blir trygt og riktig utført.

Seksjonsfelling av trær krever mer planlegging og forberedelse enn vanlig trefelling. Denne metoden brukes når treet er stort, og innebærer ekstra sikkerhetstiltak. For slik trefelling er man nødt til å inneha både lang erfaring og god fagkompetanse. Arbeid i høyden på denne måten kan bare utføres av godt trente arborister.

Når vi utfører seksjonsfelling av trær benytter vi oss av klatreutstyr og spesielt trefellingsutstyr, og feller treet i seksjoner fra toppen og ned. Metoden er mye mer tidkrevende enn vanlig trefelling, men er høyst nødvendig når treet krever det.

Om treet for eksempel står i et boligområde med strømledninger og hus på alle kanter, er dette den eneste måten å felle treet på en trygg måte. Som en del av selve planleggingen av en seksjonsfelling er det høyst nødvendig med en forhåndsbefaring, for at oppdraget skal bli utført på den tryggeste og mest effektive måten.

Kontakt oss i dag om du har behov for seksjonsfelling av trær.

Medlem av ISA

Vi er medlem av den internasjonale foreningen for bevaring av skogbruk (ISA, The International Society of Arboriculture).

Logo til ISA

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle