Om oss

Medlem av ISA

Vi er medlem av den internasjonale foreningen for bevaring av skogbruk (ISA, The International Society of Arboriculture).

Logo til ISA

Aktiv Skogpleie

Aktiv Skogpleie ble etablert i 1991, og drives av Pål Alexandersen. Firmaet holder til på Rolvsøy, og utfører felling og beskjæring av trær, samt stubbefresing og bortkjøring.

Pål er utdannet arborist ved Bergen Tekniske Fagskole avd. Hjeltnes, utdannet instruktør fra Skogbruktes Kursinstitutt på Honne (Ski), og har fagbrev innen skogbruk. Han har i tillegg jobbet med skogbruk og skogsrelaterte oppdrag siden begynnelsen av 90-tallet.

Aktiv Skogpleie er ansvarsforsikret, medlem av Norsk Trepleie Forum og ISA. Noe som gir deg som kunde en ekstra sikkerhet.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser og effektivt utført arbeid. Oppdrag tas i hele Østlandsområdet (Hedmark, Oppland, Buskerud, Telemark, Vestfold, Østfold, Akershus og Oslo).

Vi er ETW-sertifiserte trepleiere, fagskoleutdannet trepleiere fra Bergen Tekniske Fagskole, ISA Traq-kvalifisert (risikovurdering og tilstandsvurdering av trær).
Tidligere instruktør innen aktiv skogbruk.
Fagbrev som skogsarbeider og i Aktiv Skogpleie er vi hele 3 utdannede arborister.

Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål angående våre tjenester, priser eller annet.

Har du noen spørsmål?

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle